X

Das Mag Festival 2017
is voorbij *sadface*

Op de hoogte blijven van onze boeken en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Amsterdam On tour 24u met Arnon
Auke Hulst

Auke Hulst

En ik herinner me Titus Broederland

Oosterhouw Leens uitverkocht

DEZE LEESCLUB IS UITVERKOCHT

‘dit is topschrijven.’ - De Groene Amsterdammer
‘Meesterlijk.’  - NRC Handelsblad

Over de leesclub

Het concept is simpel: ticket = leesclub (inclusief auteur), boek en bij deze leesclub een driegangenmaaltijd, bereid door de heer des huizes. Het boek krijg je midden april thuisgestuurd. Met je ticket kun je ook naar het afsluitende feest van het festival op 20 mei in de Brakke Grond in Amsterdam.

Over het boek

De tweelingbroers Broederland wonen in een afgelegen bos, waar ze zich bezighouden met verboden boeken en hun gitaar. Tot een catastrofe hen van huis verjaagt. Ze trekken een vijandige wereld in waar alles draait om religie en de winning van grondstoffen. Maar waarin schuilt het grootste gevaar? In de opengebarsten aarde, in andere mensen of in henzelf? Auke Hulst toont zich andermaal een meester in het oprekken van literaire grenzen en dringt hij diep door in de belevingswereld van jonge mensen die buiten de samenleving staan.
Over de auteur

Auke Hulst (Hoogezand-Sappemeer, 1975) groeide op in het buurtschap Denemarken, boven op de gasbel van Slochteren. Zijn jeugd daar – ‘in een Pippi Langkous-huis in een bos’ – stond model voor zijn succesvolle derde roman Kinderen van het Ruige Land (2012). Eerder publiceerde hij de romans Jij en ik en alles daartussenin (2006) en Wolfskleren (2009), en maakte hij met tekenaar Raoul Deleo het literaire reisboek De eenzame snelweg, in het spoor van Jack Kerouac (2007). Auke is ook literatuurcriticus, reisjournalist en essayist voor onder meer NRC Handelsblad, De Groene Amsterdammer, De Standaard en Columbus Magazine.

Deelnemers worden, gezien het diner, verzocht om 18.00 op de locatie aanwezig te zijn.

Gespreksleider: Persis Bekkering
Foto: Lenny van Oosterwijk