X

Das Mag Festival 2017
is voorbij *sadface*

Op de hoogte blijven van onze boeken en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Amsterdam On tour 24u met Arnon
Paulien Cornelisse

Paulien Cornelisse

De verwarde cavia

Filmhuis Cavia uitverkocht

DEZE LEESCLUB IS UITVERKOCHT

De ‘kantooravonturen’ van Cornelisse hebben geen literaire pretentie, maar zijn zo geslaagd ironisch, ambivalent en zonder oordeel – dat mag je best literair vinden. – NRC Handelsblad

Over de leesclub

Het concept is simpel: ticket = leesclub (inclusief auteur), boek en feest in de Brakke Grond. Het boek krijg je midden april thuisgestuurd.

Over het boek

Eindelijk! Een boek over een cavia die op kantoor werkt! Treed binnen in de wereld van Caaf. Maak kennis met haar collega’s, ervaar het belang van een betrouwbare koffieautomaat en huiver mee als het moederconcern zich met de zaken gaat bemoeien. De kantoortuin is een verwarrende biotoop, met als enige houvast een doosje paperclips. Een cavia op een kantoor tussen de mensen: het klinkt wat onwerkelijk, maar voor iedereen die maar een blauwe maandag met collega’s heeft gewerkt, zullen de kantooravonturen in De verwarde cavia heel herkenbaar zijn.

Over de auteur

Paulien Cornelisse schreef Taal is zeg maar echt mijn ding, En dan nog iets en De verwarde cavia. Van deze boeken werden in totaal meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Cornelisse is cabaretier, schrijver, columnist en is regelmatig te zien op televisie. De verwarde cavia is haar fictiedebuut en ze geeft het zelf uit.

Aanvang leesclub: 20.30
Foto: Tessa Posthuma de Boer