X

Das Mag Festival 2017
is voorbij *sadface*

Op de hoogte blijven van onze boeken en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Amsterdam On tour 24u met Arnon
Nino Haratischwili

Nino Haratischwili

Het achtste leven (voor Brilka)

Boekhandel Pegasus uitverkocht

DEZE LEESCLUB IS UITVERKOCHT

*****-recensie in de Volkskrant

'Roman van het jaar' - Der Spiegel

Over de leesclub

Het concept is simpel: ticket = leesclub (inclusief auteur), boek en feest in de Brakke Grond. Het boek krijg je midden april thuisgestuurd.

Over het boek

Acht levens van één Georgische familie, beginnend in een kleine stad tussen Georgië en Azerbeidzjan, waar een getalenteerde chocolatier zijn dochters grootbrengt en en passant een recept bedenkt voor een verrukkelijke chocoladedrank met gevaarlijke krachten. Niza is de achterkleindochter van Stasia, een van de dochters van de chocolatier. Zij vertelt de dramatische geschiedenis van haar familie en die van de ‘rode’ twintigste eeuw – een cruciale periode in de Europese geschiedenis - met de opkomst en ondergang van de Sovjet-Unie, het wegvallen van het IJzeren Gordijn en de perestrojka.

Over de auteur

Nino Haratischwili is een Georgische theaterregisseur, toneel- en romanschrijver, die leeft en werkt in Hamburg, Duitsland. Na Juja (2010) en Mein sanfter Zwilling (2011), bracht ze in 2014 met Das achte Leben (Für Brilka) haar derde roman uit, die onder meer in het Nederlands vertaald werd. In 2010 won ze de Adelbert-von-Chamisso-Preis.

Let op: deze leesclub is Engelstalig

Gespreksleider: Michel Krielaars
Aanvang leesclub: 20.30