X

Das Mag Festival 2017
is voorbij *sadface*

Op de hoogte blijven van onze boeken en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Amsterdam On tour 24u met Arnon
Maurits Martijn & Dimitri Tokmetzis

Maurits Martijn & Dimitri Tokmetzis

Je hebt wél iets te verbergen

BKB uitverkocht

DEZE LEESCLUB IS UITVERKOCHT

‘Ik dacht dat ik veel wist van alle privacyproblematiek, maar ik heb dit fabelachtige boek met open mond gelezen. Nog nooit werd de discussie rondom privacy zo toegankelijk uitgelegd. Het is van absolute wereldklasse.’ - Alexander Klöpping

Over de leesclub

Het concept is simpel: ticket = leesclub (inclusief auteur), boek en feest in de Brakke Grond. Het boek krijg je midden april thuisgestuurd.

Over het boek

In Je hebt wél iets te verbergen laten de onderzoeksjournalisten zien dat privacy het meest bedreigde mensenrecht van onze tijd is. Ze leggen bloot welke gegevens je allemaal weggeeft en aan wie. En, belangrijker nog: welke ingrijpende gevolgen dat heeft voor ons allemaal. Dit boek is het resultaat van jarenlang diepgravend onderzoeks- en datajournalistiek naar privacy en surveillance voor De Correspondent, waarvoor Maurits Martijn en Dimitri Tokmetzis verschillende journalistieke prijzen wonnen.

Over de auteurs

Maurits Martijn (1981) en Dimitri Tokmetzis (1975) zijn werkzaam voor het journalistieke platform De Correspondent. Beide onderzoeksjournalisten schrijven al jaren over privacy, surveillance en technologie. Voor hun onderzoek naar persoonlijke data wonnen zij de afgelopen jaren verschillende prijzen, waaronder de prijs voor beste datajournalistiek van de VOJN en De Loep voor de beste online onderzoeksjournalistiek.

Gespreksleider: Dan Hassler-Forest
Aanvang leesclub: 20.30
Foto: Anouk van Kalmthout