X

Das Mag Festival 2017
is voorbij *sadface*

Op de hoogte blijven van onze boeken en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Amsterdam On tour 24u met Arnon
Jamal Ouariachi

Jamal Ouariachi

Herinneringen in aluminiumfolie

The Golden Cock uitverkocht

‘De kortverhalen lezen zo als moderne nazaten van de griezelverhalen die onze voorouders elkaar voor het slapengaan vertelden. - Humo

Over de leesclub

Het concept is simpel: ticket = leesclub (inclusief auteur), boek en feest in de Brakke Grond. Het boek krijg je midden april thuisgestuurd.

Over het boek

Een plakje kort gebakken kastanjechampignon, daar leek het nog het meest op. Het had verpakt gezeten in een binnenstebuiten gekeerde latex handschoen, en daaromheen keukenpapier. ‘Maar wat is het?’ In tien korte en lange verhalen breekt Jamal Ouariachi telkens nieuwe werelden open. Duistere onderwerelden blijken dat vaak te zijn, maar altijd beschreven in een taal die licht en sierlijk is. Met Herinneringen in aluminiumfolie betoont hij zich ook op de korte baan een rasverteller.

Over de auteur

Jamal Ouariachi (1978) schreef vier romans. Met Vertedering stond hij op de shortlist van de Gouden Boekenuil. Een honger werd bekroond met de BNG Bank Literatuurprijs. Ouariachi heeft zich voorgenomen om via de literatuur binnen twintig jaar het raadsel van het subjectieve bewustzijn op te lossen.

Aanvang leesclub: 20.30
Gespreksleider: Ebissé Rouw
Foto: Arnout Hulskamp

Herinneringen in aluminiumfolie is getipt door het DWDD-boekenpanel! Kijk het fragment hier terug