X

Das Mag Festival 2017
is voorbij *sadface*

Op de hoogte blijven van onze boeken en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Amsterdam On tour 24u met Arnon
Herman Koch

Herman Koch

De greppel

Galerie Vriend van Bavink uitverkocht

DEZE LEESCLUB IS UITVERKOCHT - voor Hermans On Tour-leesclub in Breda zijn wel nog tickets verkrijgbaar. 

‛Koch beheerst zijn metier met zo'n achteloze superioriteit. Wat hij doet is vernuftig, bedrieglijk helder en vol frictie.’ – De Volkskrant

Over de leesclub

Het concept is simpel: ticket = leesclub (inclusief auteur), boek en feest in de Brakke Grond. Het boek krijg je midden april thuisgestuurd.

Over het boek

Robert Walter, geliefd burgemeester van Amsterdam, vermoedt dat zijn vrouw vreemdgaat met een van zijn wethouders. En nog wel met die oerdegelijke wethouder die zich inzet voor het milieu. Niet veel later beweert een journaliste dat de burgemeester betrokken is geweest bij het toetakelen van een agent tijdens een Vietnam-betoging. Dan staat opeens zijn vierennegentigjarige vader op de stoep: hij en zijn vrouw willen samen euthanasie plegen. ‘De greppel’ laat zien hoe een ogenschijnlijk stabiele man in korte tijd steeds verder verstrikt dreigt te raken in zijn eigen angsten en vermoedens. Of ziet Robert Walter de dingen juist voor het eerst echt helder?

Over de auteur

Herman Koch (1953) is bekend als televisiemaker (Jiskefet) en schrijver. In 2009 kwam Het diner uit, de roman waarmee Herman Koch wereldberoemd werd. De rechten van Het diner zijn aan bijna 50 landen verkocht en de roman stond wekenlang op de bestsellerlijst van The New York Times. Wereldwijd werden er meer dan 2,5 miljoen exemplaren van verkocht. Herman Koch is de auteur van het Boekenweekgeschenk in 2017. Eerder verschenen van hem Zomerhuis met zwembad en Geachte heer M., die beide lovend werden ontvangen.

Gespreksleider: Pieter van der Wielen
Aanvang leesclub: 20.30
Foto: Annaleen Louwes