X

Das Mag Festival 2017
is voorbij *sadface*

Op de hoogte blijven van onze boeken en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Amsterdam On tour 24u met Arnon
Hanna Bervoets

Hanna Bervoets

Fuzzie

The Hoxton uitverkocht

DEZE LEESCLUB IS UITVERKOCHT

Hanna Bervoets heeft meerdere literaire prijzen gewonnen, twee van de meest recente zijn de BNG Literatuurprijs en de Frans Kellendonk-prijs.

Over het boek

Op een ochtend in april ontvangt Maisie een pakketje. Een kartonnen doosje met daarin een klein, wit, pluizig bolletje. Maisie houdt het bolletje even tegen haar wang. ‘Hé jij, ben je daar eindelijk?’ zegt het dan.  Ook op andere plekken in de stad lopen mensen met een bolletje rond. Allemaal laten ze zich door het bolletje leiden, ze luisteren naar wat het zegt, doen wat het vraagt. Ze houden van het bolletje want het bolletje kent hen, ja, het bolletje begrijpt hen – misschien wel als enige.  Of lijkt dat maar zo? En waar komt het bolletje eigenlijk vandaan?

Over de auteur

Romancier en essayist Hanna Bervoets bouwt in razend tempo aan een eigenzinnig en indrukwekkend literair oeuvre. Haar meest recente, jubelend ontvangen boek Ivanov werd door NRC Handelsblad uitgeroepen tot een van de beste romans van 2016 en bereikte de longlist van de ECI Literatuurprijs 2016. Met het troostrijke moderne sprookje Fuzzie slaat Bervoets weer een nieuwe weg in.

Gespreksleider: Chris Zegers
Aanvang leesclub: 20.30
Foto: Sanne Glasbergen